//
you're reading...
Celebrity, Entertainment, news

>KBC 4 Questions & Answers : Prashant Batar – KBC 4 One Crore Winner, 1 Crorepati | Official Kaun Banega Crorepati (KBC) Quiz Book Price | KBC 4 Jackpot Question – First Person Born in Antarctica in 1978 – Emilio Palma | Prashant Batar – Kaun Banega Crorepati 4 Questions, Prashant Batar in KBC 4 |

>Prashant Batar, Meerut, is accompanied by his mother Sheela Batar and father P. S. Batar on KBC4. He has worked as an Assistant Director in Music Videos and also share trading.

Kaun Banega Crorepati 4 Questions to Prashant Batar (first one crore winner in KBC 4)

Fastest Finger First Question: Starting with the first, arrange these states in the order in which they see the sunrise?



* A. Arunachal Pradesh
* B. Gujarat
* C. Madhya Pradesh
* D. West Bengal

Answer:

* A. Arunachal Pradesh
* D. West Bengal
* C. Madhya Pradesh
* B. Gujarat


Prashant Batar is arranges correct answer in 4.575 seconds and enter to Hot Seat level.


Question 1: Who is named ‘Dhanno’ in the film ‘Sholay’?

* A. Hema Malini
* B. Mausi
* C. Ghodi
* D. Motorcycle

Answer: Option C and won Rs 5,000


Question 2: Which of these is the word of a deweller of a desert area as well as a number?

* A. Hazar
* B. Lakh
* C. Crore
* D. Arab

Answer: Option D and won Rs 10,000


Question 3: On which of these occasions are ‘Shahi Snan’ and ‘Mahasnan’ customarily done?

* A. Kumbha Mela
* B. Kanyadaan
* C. Annaprasan
* D. Naamkaran

Answer: Option A and won Rs 20,000


Question 4: On being produced before the magistrate, who gave his name as ‘Azad’, father’s name as ‘Swatantra’ and residence as ‘Jail’?

* A. Ram Prasad Bismil
* B. Chandrashekhar Tiwari
* C. Rajendra Lahiri
* D. Ashfaqullah Khan

Answer: Option B and won Rs 40,000


Question 5: Identify the actor from the dialogue?

* A. Ajay Devgan
* B. Arshad Warsi
* C. Sharman Joshi
* D. Tusshar Kapoor

Answer: Option D (Golmaal dialogue) and won Rs 80,000


Question 6: If you alight at the Sawai Madhopur railway station, which national park would you be visiting?

* A. Gir
* B. Jim Corbett
* C. Ranthambore
* D. Kaziranga

Answer: Option C and won Rs 1,60,000


Question 7: Who among, these is known by the nickname ‘Indo-Pak Express?

* A. Krishna-Qureshi
* B. Sania-Sohaib
* C. Boppana-Qureshi
* D. Kapil-Imran

Answer: Option C and won Rs 3,20,000

Question 8: In India, which businessman had Pilot License Number One?

* A. Ardeshwari Godrej
* B. Nusli Wadia
* C. J R D Tata
* D. Laxmipat Singhania

Answer: Option C and won Rs 6,40,000

Prashant Batar did not use a single life line to win this amount.

Question 9: Which of these personalities won the Dada Saheb Phalke Award as well as the Bharat Ratna?

* A. Ashok Kumar
* B. Satyajit Ray
* C. Sivaji Ganesan
* D. Devika Rani

Answer: Option B and won Rs 12,50,000

Question 10: In 2001, which of these institutions did Deena Mehta become the first woman president?

* A. Bombay Stock Exchange
* B. National Stock Exchange
* C. IIM, Ahmadabad
* D. Censor Board

Answer: Option A and Rs 25,00,000 (Life Line – expert advice: Ajit Ranade)

Question 11: Which planet has seven hills named after the seven astronauts killed in the Columbia Space Shuttle mishap of 2004?

* A. Jupiter
* B. Mercury
* C. Mars
* D. Venus

Answer: Option C and won Rs 50,00,000


Question 12: Which of these personalities was the first President of his or her country?

* A. Chandrika Kumaratunga
* B. Ram Baran Yadav
* C. Hamid Karzai
* D. Begum Khaleeda Zia

Answer: Option B and won Rs one crore (Used 2 life lines – Phone a friend and Audience poll to decide answer)

Finally, He gave wrong answer to Jackpot Question 13 and lose one crore. He only get check of Rs.3,20,000 from Amitabh Bachchan.

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: